Celkem 31 fotografií, zobrazit všechny
Prodejce:
realitní makléř: Lenka Jandíková
Lenka Jandíková
telefon: +420775149530
jandikova@lenkajandikova.cz

Máte dotazy? Kontaktujte nás:

* Jméno
* Email
* Telefon
* Váš vzkaz
 

Prodej rodinného domu, 5+kk, pozemek 384m2

Cena: 7.490.000 ,-
Včetně právního servisu, Včetně provize
Popis nemovitosti:

Nabízíme vám k prodeji rodinný dům, který se nachází v klidné části obce Třebechovice pod Orebem. Zděný třípodlažní dům z roku 2001 je dispozičně řešený jako 5+kk, s celkovou výměrou 211m2.
Po vstupu do domu se ocitáme v zádveří, kde je k dispozici šatní skříň. Dále pokračujeme do chodby, ze které jsou samostatné vstupy do 3 obytných místností. Obývací pokoj je spojený s kuchyňským koutem, který je osazený na míru zhotovenou kuchyňskou linkou a z pokoje je dále vstup do zahrady. V obývacím pokoji je na zemi položena plovoucí podlaha a v pracovně je položeno PVC s izolaci. Zde je umístěná prostorná vestavěná šatní skříň. Z chodby dále vstoupíme do koupelny. Zde je k dispozici vana a v koupelně je umístěný plynový kotel z roku 2021. WC je samostatné.
Ve 2:NP se nachází dva samostatné prostorné pokoje a koupelna. Ta je osazena vanou i sprchovým koutem a výhodou této místnosti je střešní okno. WC je oddělené. V ložnici je umístěná vestavěná šatní skříň.
Ve 3.NP se nachází půdní prostor.
Majitel v roce 2023 nechal do třech obytných místností položit nové koberce, pod kterými je položena podložka Floorwise Panache. Tato podložka má výborné izolační a akustické vlastnosti.
Na pozemku se dále nachází zděná přístavba, která slouží pro umístění sportovního vybavení a potřeb pro zahradu. V přístavbě je zavedená elektřina s možností připojení na 360V. Vedle přístavby je přístřešek pro parkování s osvětlením. Vjezd je přes mechanická vrata, avšak s možností dodělání na elektrická.
Na zahradě se vzrostlou zelení je vybudovaná pergola a dále se na pozemku nachází vrtaná studna s hloubkou 18m.
Dům je napojený na obecní vodu a kanalizaci. Plyn a elektřina jsou zavedeny v domě. Dům je umístěný v obytné zóně, ve slepé ulici. Tedy se jedná o klidné bydlení.
Třebechovice pod Orebem jsou vzdálené pouhých 13km od Hradce Králové a 23km od Pardubic.
 

Typ nemovitosti:
Dům, vila
Číslo nemovitosti:
122
Typ domu:
Rodinný dům
Operace:
Prodej
Adresa:
Třebechovice pod Orebem
Proboštova 1291
Plocha pozemku:
384 m2
Plocha zastavěná:
112 m2
Plocha podlahová:
150 m2
Stav objektu:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Cihlová
Umístění objektu:
Klidná část obce
Rok kolaudace:
2001
Vydaný certifikát:
F - Velmi nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
50° 11' 50.466"N, 15° 59' 36.425"E